Talent & Career Center

Werkwijze

Bij alles wat we doen, zijn klant en opdrachtgever het uitgangspunt. Daar past een flexibele werkwijze bij, waarbij we regelmatig samenwerken met experts die een zelfde bevlogen werkwijze hebben als wij. In onze aanpak schuwen we het onconventionele niet; we gaan voor het resultaat!

Creatief maatwerk

Ons fundament is een breed basispakket aan producten en diensten. Op basis van de specifieke klantvraag vertalen we dit pakket naar afgestemd creatief maatwerk. We zijn flexibel en vanzelfsprekend op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Hiernaast ziet u een aantal van de producten en diensten van T&CC.

Kansen creëren

Ons team faciliteert en creërt kansen voor klanten door inzet van ons brede netwerk van organisaties en specialisten op aanverwante vakgebieden. We onderzoeken bij iedere vraag wat de beste route is om talent de kans te geven tot ontplooiing te komen. Ook klanten die meer moeite hebben te bereiken wat ze willen, ondersteunen we door onder meer het bieden van werkervaringsplaatsen en het volgen van empowerment– en presentatietrainingen. We openen deuren en bewandelen met de klant graag ongebaande paden om loopbaandoelen te bereiken.

Samen met experts uit de universitaire wereld en het bedrijfsleven maken we maatwerkprogramma’s die erop gericht zijn ieders individuele talent te herkennen, te polijsten en in te zetten.