Talent & Career Center

Team

Nadat Talent & Career Center ruim 7 jaar als BV heeft gefunctioneerd met een vast team van medewerkers, zijn we vanaf oktober 2015 een netwerkorganisatie. Drijvende kracht achter T&CC Fransis Bosch, werkt sindsdien samen met een aantal enthousiaste en geïnspireerde professionals uit haar netwerk. Samen boordevol ideeën & betrokkenheid. Gespecialiseerd en deskundig, ieder op zijn of haar eigen terrein. Voor iedere uitdaging en opdracht kijken we welke professional het best bij de vraag past. Zo leveren we echt op de vraag afgestemd maatwerk! 


Fransis Bosch                                            

fransis@talentcareercenter.nl

050 3111589 / 06 19258472

Functie: Eigenaar, Talent Trainer & Coach      
Talent: Zien
Ambitie: Mensen zich bewust maken van hun oorsprong; ze van daaruit naar de best bij hen passende plek op de arbeidsmarkt begeleiden én ze als professional ondersteunen bij persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Dat geeft mij energie! Vanuit onze missie
“rendement uit talent” en het motto “geef me een baan die bij me past en ik hoef nooit meer te werken”, wil ik het uitstroompercentage van HBO-ers en WO-ers die een baan vinden die écht past, zo groot mogelijk maken.
Kwaliteit, creativiteit, effectiviteit en oprechte betrokkenheid zijn voor mij de belangrijkste uitgangspunten van onze dienstverlening.


Marieke Bouma 

marieke@talentcareercenter.nl 
050-3111589 / 06-33423444

Functie: (Ondernemers) Trainer & Coach
Talent: Enthousiasmeren & Versimpelen
Ambitie: Mensen uitnodigen om te leren, elkaar te inspireren en te motiveren. Mijn van nature positieve benadering en oog voor ongebruikt potentieel, zet mensen die met mij werken in beweging. Met veel plezier steun ik mensen bij het ontwikkelen van persoonlijke- en ondernemersvaardigheden. Ik maak lastige financiële zaken, simpel onder andere door te werken met Banksaldo boekhouden. Dit is een leuk, praktisch en toegankelijk systeem om de geldstroom te managen op een manier die aansluit bij natuurlijk menselijk gedrag. Bij het banksaldo boekhouden is winst geen restje wat hopelijk aan het einde van de rit overblijft; winst neem je bij iedere betaling die je ontvangt! Door zichtbaar te maken wat gezien wil worden, bouwen we samen aan het fundament van de onderneming van de klant!


   Claartje Dölle

info@talentcareercenter.nl                                
050 3111589 / 06-10525199  

Netwerkpartner: www.helderloopbaancoaching.nl
Functie: Talent Coach
Talent: empoweren
Ambitie: Van marketing/communicatie naar accountmanagement, richting consultancy en management en vervolgens al weer geruime tijd als selecteur/loopbaanadviseur en trainer. Dat is mijn loopbaan pad. Ik geloof in de kracht van blijven bewegen. Organisaties en functies veranderen en jijzelf ook. Alleen door mee te bewegen kom je vooruit en vind je de best passende positie op de arbeidsmarkt. Ik ben een toegankelijke selecteur/coach die met veel interesse in mensen, betrokkenheid, energie en creativiteit te werk gaat. Ik haal energie uit het ontdekken van jouw talent en de juiste inzet van jouw talent op de arbeidsmarkt. Mijn talent is doorgaan totdat het gelukt is. Op dit moment werk ik met Talent & Career Center samen binnen de werving & selectie van een groot aantal vacatures; een topklus!