Talent & Career Center

Direct contact? (050) 3111589

Team

Nadat Talent & Career Center ruim 7 jaar als BV heeft gefunctioneerd met een vast team van medewerkers, zijn we vanaf oktober 2015 een netwerkorganisatie. Drijvende kracht achter T&CC Fransis Bosch, werkt sindsdien samen met een aantal enthousiaste en geïnspireerde professionals uit haar netwerk. Samen boordevol ideeën & betrokkenheid. Gespecialiseerd en deskundig, ieder op zijn of haar eigen terrein. Voor iedere uitdaging en opdracht kijken we welke professional het best bij de vraag past. Zo leveren we echt op de vraag afgestemd maatwerk! 


Fransis Bosch                                            

fransis@talentcareercenter.nl

050 3111589 / 06 19258472

Functie: Eigenaar, Talent Trainer & Coach      
Talent: Zien
Ambitie: Mensen zich bewust maken van hun oorsprong; ze van daaruit naar de best bij hen passende plek op de arbeidsmarkt begeleiden én ze als professional ondersteunen bij persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Dat geeft mij energie! Vanuit onze missie
“rendement uit talent” en het motto “geef me een baan die bij me past en ik hoef nooit meer te werken”, wil ik het uitstroompercentage van HBO-ers en WO-ers die een baan vinden die écht past, zo groot mogelijk maken.
Kwaliteit, creativiteit, effectiviteit en oprechte betrokkenheid zijn voor mij de belangrijkste uitgangspunten van onze dienstverlening.


Moniek Dijkstra

talent@talentcareercenter.nl                                
050 3111589 / 06 53838471

Functie: Junior Talent Coach & Projectcoördinator
Talent: Spiegelen
Ambitie: Sinds de start van mijn opleiding weet ik dat ik mensen zo goed mogelijk wil helpen en begeleiden bij het zoeken naar een passende baan, dat is mijn passie! Ik heb zelf ervaren dat het heel belangrijk is voor je persoonlijke ontwikkeling als je een plezierig leven hebt én gelukkig bent in je werk. Verwacht geen kant-en-klare antwoorden, ik ben meer een luisteraar. Zodat ik samen met jou je talent en kwaliteiten kan ontdekken, je kan leren hoe je deze zo optimaal mogelijk kunt benutten en hoe je jezelf kunt ontplooien. 


Jan de Jonge 

info@talentcareercenter.nl
050-3111589 / 06-55706437

Netwerkpartner; www.nieuworganiseren.nl
Functie: Organisatieontwikkelaar, trainer & coach
Talent: Versimpelen
Ambitie: Bestuurders, managers en professionals helpen om betekenisvolle stappen te zetten in de richting van meer vertrouwen, verbinding en verantwoordelijkheid. Dat is mijn missie! Ik werk het
liefst voor publieke organisaties en ik richt me zowel op individuele,
team- als organisatieontwikkeling. Mijn aanpak kenmerkt zich
door een beide-benen-op-de-grond benadering; met blauwdrukken
of ‘hiep-hiep-hoera methoden’ zal ik u niet vermoeien.