Talent & Career Center

Direct contact? (050) 3111589

Team

Nadat Talent & Career Center ruim 7 jaar als BV heeft gefunctioneerd met een vast team van medewerkers, zijn we vanaf oktober 2015 een netwerkorganisatie. Drijvende kracht achter T&CC Fransis Bosch, werkt sindsdien samen met een aantal enthousiaste en geïnspireerde professionals uit haar netwerk. Samen boordevol ideeën & betrokkenheid. Gespecialiseerd en deskundig, ieder op zijn of haar eigen terrein. Voor iedere uitdaging en opdracht kijken we welke professional het best bij de vraag past. Zo leveren we echt op de vraag afgestemd maatwerk! 


Fransis Bosch                                            

fransis@talentcareercenter.nl

050 3111589 / 06 19258472

Functie: Eigenaar, Talent Trainer & Coach      
Talent: Zien
Ambitie: Mensen zich bewust maken van hun oorsprong; ze van daaruit naar de best bij hen passende plek op de arbeidsmarkt begeleiden én ze als professional ondersteunen bij persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Dat geeft mij energie! Vanuit onze missie
“rendement uit talent” en het motto “geef me een baan die bij me past en ik hoef nooit meer te werken”, wil ik het uitstroompercentage van HBO-ers en WO-ers die een baan vinden die écht past, zo groot mogelijk maken.
Kwaliteit, creativiteit, effectiviteit en oprechte betrokkenheid zijn voor mij de belangrijkste uitgangspunten van onze dienstverlening.


Claartje Dölle

info@talentcareercenter.nl                                
050 3111589 / 06-10525199  

Netwerkpartner: www.helderloopbaancoaching.nl
Functie: Talent Coach
Talent: empoweren
Ambitie: Van marketing/communicatie naar accountmanagement, richting consultancy en management en vervolgens al weer geruime tijd als selecteur/loopbaanadviseur en trainer. Dat is mijn loopbaan pad. Ik geloof in de kracht van blijven bewegen. Organisaties en functies veranderen en jijzelf ook. Alleen door mee te bewegen kom je vooruit en vind je de best passende positie op de arbeidsmarkt. Ik ben een toegankelijke selecteur/coach die met veel interesse in mensen, betrokkenheid, energie en creativiteit te werk gaat. Ik haal energie uit het ontdekken van jouw talent en de juiste inzet van jouw talent op de arbeidsmarkt. Mijn ta