Talent & Career Center

Direct contact? (050) 3111589

#tweet4baan campagne

26-01-2012

Een baan via twitter in één ochtend?

Dat is de ambitieuze doelstelling van het Talent en Career Center uit Groningen. Op donderdag 2 februari organiseert het T&CC een unieke #tweet4baan campagne voor hoger opgeleiden op zoek naar een baan.

Ruim 40 jonge, hoogopgeleide werkzoekenden krijgen bij het Talent & Career Center, een ‘werkshop’ twitteren voor een baan van Natasja Oosterloo. Natasja is de schrijfster van het e-book “Twitter jezelf naar een baan”.  Zij is het levende voorbeeld van een young professional die met een uitgekiende socialmedia en twittercampagne haar droom-baan heeft veroverd. Dat is precies wat de 40 jonge talenten bij het Talent & Career Center, ook gaan doen. Alle deelnemers aan de ‘werkshop’ hebben werkervaring opgedaan en kennen hun ambitie. Het énige dat ontbreekt is een betaalde baan.
Als voorbereiding voor de ‘werkshop’ hebben de deelnemers een baantweet gemaakt. De opdracht: presenteer jezelf in 140 tekens. Na afloop van de ‘werkshop’ verzenden alle 40 deelnemers de baantweets naar hun netwerk. De Talent & Career Center loopbaanprofessionals zorgen voor het retweeten van de baantweets. In één ochtend genereert het T&CC zo maximale media-aandacht. Dus werkgevers: laat dit talent niet op straat liggen. Volg de actie via Twitter via #tweet4baan!