Talent & Career Center

Direct contact? (050) 3111589

Startership particulier van start

28-11-2012

Vandaag is de particuliere variant van ons Startership-traject van start gegaan. Met een kick-off bijeenkomst door creatief directeur Fransis Bosch en trainer-coach Caroline Froeling trapten zeven pas afgestudeerden hun traject af! De komende maanden zetten we ons in om deze talenten door middel van een werkervaringsplek naar betaald werk te begeleiden. We wensen de kandidaten een succesvol traject!

Startership particulier?

Je bent hoger opgeleid, je wilt werken op je eigen niveau en je doet er alles aan om een baan te vinden. Door de economische recessie wordt het je echter wel héél moeilijk gemaakt. Als je een interessante
vacature vindt, word je afgewezen omdat je te weinig werkervaring hebt.

Herkenbaar? Dan is Startership iets voor jou! Startership geeft je relevante werkervaring in de branche waar jij werkzaam wilt zijn. Dat biedt perspectief om in de toekomst met passie te kunnen werken en (financieel) onafhankelijk te zijn! Om je te helpen je doel te bereiken krijg je intensieve begeleiding door middel van workshops, coaching en training. Laat je talent niet op straat liggen!

Aanmelden voor Startership is vanaf heden mogelijk voor alle afgestudeerde hoger opgeleiden: je hoeft niet langer woonachtig te zijn in de stad Groningen, of ingeschreven te staan bij Sociale Zaken. Meer weten? Bezoek de website en informeer naar de mogelijkheden!