Talent & Career Center

Direct contact? (050) 3111589

75-80% kans op een betaalde baan?

09-09-2014

Welkom bij het Talent & Career Center!


Ons motto: Geef me een baan die bij me past en ik hoef nooit meer te werken. Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van HBO-ers en Academici naar werk. Naar een betaalde baan die écht aansluit bij jouw talent, kennis en ervaring. En daar zijn we, zowel bij jong talent als bij ervaren werkzoekend talent succesvol in.

Jong talent

Startership hebben we ontwikkeld voor jonge werkzoekende (tot ± 30 jaar) afgestudeerde hbo-ers en academici. Maar liefst 75% van de (330) deelnemers aan Startership vond een betaalde baan voor het einde van hun traject. En... 93% van de deelnemers was zelfs binnen 3 maanden aan de slag! Wil je weten hoe jij die betaalde baan bemachtigt? Klik hier en lees hoe we jou naar werk begeleiden!

Ervaren talent

De TalentTrain is er speciaal voor ervaren talent tussen de 30 en ± 62 jaar oud. De meeste deelnemers waren ouder dan 40 jaar. Van hen vond zelfs 80 procent een betaalde baan voor het einde van de trajectperiode! Weten of de TalentTrain ook geschikt is voor jou en hoe je opstapt? Klik hier voor je ticket naar een betaalde baan!

Werkervaringsplaats

Stel: je weet precies wat je wilt en wat je kan, je hebt naar jouw idee een goede arbeidsmarktpresentatie (CV, brief, LinkedIn profiel) en het lukt je niet om (opnieuw) aan het werk te komen. Frustrerend! Wellicht ontbreekt het je aan de juiste ervaring of heb je teveel concurrentie? Via een werkervaringsplaats ben je zoweer aan de slag en doe je de ervaring op die je wél succesvol maakt bij je pogingen een betaalde baan te verwerven. Geschikt jong én ervaren talent! Klik hier als je wilt weten hoe het werkt.

Meer informatie?

Iedere maand krijg je in ons loopbaancafé vrijblijvend informatie over hoe we jou (weer) aan het werk kunnen kunnen helpen. Werk dat bij je past, op jouw niveau. Naast infomatie kan je je elke maand laten inspireren door een actueel werk-gerelateerd thema. De eerste consumptie is van het huis. Voel je vrij en wees welkom! Klik hier voor data en meer info.  

Natuurlijk kan je ook direct contact met ons opnemen!
Bel 050 3111589 of stuur ons een email.