Talent & Career Center

Direct contact? (050) 3111589

Loopbaancafé; 24 maart bij Reframed!

17-03-2016

Hoe verover je werk waar je écht energie van krijgt? Waar je het meerderdeel van je tijd een "happy worker" voelt? Werk waarbij er echt een goede match is tussen wie jij bent, waar jij voor staat en de organisatie? Dat begint met een persoonlijke, onderscheidende en effectieve arbeidsmarktbenadering!

Veel zogenaamde klassieke CV's zijn een wat droge opsomming van alles wat iemand in het verleden gedaan heeft. Ook LinkedIn profielen zijn vaak van hetzelfde laken een pak. Dodelijk saai om te lezen en weinig zeggend over wat je in de toekomst wil. Waar wil jij een bijdrage aan leveren? Waarom? Welke oplossing ben jij voor een organisatie?  

Wil je antwoorden op deze vragen en weten hoe je online en offline onderscheidend presenteert vauit jouw ambitie én focus? Kikckstart of herstart dan je loopbaan en vind je eigen manier om de baan te vinden die echt bij je past. Het volgende T&CC loopbaancafé zit boordevol tips & tricks over effectieve en persoonlijke arbeidsmarktbenadering!

Op de gezellige lokatie van www.reframed.nl in de Nieuwe Ebbingestraat 2 in Groningen kan je op 24 maart 2016 tussen 16.00 - 18.30 uur lekker aan de slag en zijn er loopbaanexperts je te inspireren, te helpen en je prikkelende vragen te stellen.
                                    

Wandel gerust binnen. Kom je iets later? Geen probleem. De deur staat tot 18.30 uur voor je open! Neem vooral vrienden of kennissen mee, iedereen is welkom. Werkend, werkzoekend, jong en ouder, met of zonder uitkering, studerend of bijna afgestudeerd.

Tijdens het loopbaancafé krijg je onder het genot van een drankje de kans om:

  • van experts te horen hoe het er in hun praktijk aan toe gaat;
  • ervaringen met anderen uit te wisselen;
  • vragen te stellen aan een loopbaancoach;
  • meer te weten te komen over de diensten van het T&CC;
  • mee te discussiëren over succesvol solliciteren.

Je mag natuurlijk zo binnenlopen, maar als je verzekerd wilt zijn van een plekje is het slim als je even laat weten dat je komt. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@talentcareercenter.nl.
See you 24 maart aan de Nieuwe Ebbingestraat 2 te Groningen!