Talent & Career Center

Direct contact? (050) 3111589

Startership plaatst tegen de verdrukking in 100%!

04-07-2013

Met de vakantie voor de deur brengen wij je graag goed nieuws! In 2010 is het Talent & Career Center de uitdaging aangegaan om afgestudeerde HBO-ers en WO-ers met een (WWB) uitkering in korte tijd naar de arbeidsmarkt te begeleiden. We hebben die uitdaging met veel plezier aangegrepen en hebben daartoe Startership ontwikkeld; een traject waarbij we deelnemers binnen 3 maanden naar een (onbetaalde) werkervaringsplaats of betaalde baan leiden. Inmiddels zijn we ruim 3,5 jaar verder en hebben we 276 HBO-ers en WO-ers mogen begeleiden.

Startership is een merknaam geworden die niet meer uit de Noord Nederlandse arbeidsmarkt weg te denken is! We zijn trots op de resultaten die we bereikt hebben: 94% van de deelnemers vond binnen de trainingsperiode een werkervaringsplaats, 76% van de deelnemers waarvan het traject is afgesloten is uitgestroomd naar betaalde baan!

Wat we nu bereikt hebben verdient deze nieuwsupdate... Bij Startership groep 9 en 10 hebben we binnen 3 maanden 100% plaatsing op een werkervaringsplek of betaalde baan gerealiseerd!


Is dat geen prachtig nieuws in de huidige arbeidsmarktsituatie?! Hier zien we het resultaat van de fijne samenwerking tussen uitkerende instanties, werkzoekenden, werkgevers en het Talent & Career Center. Namens alle betrokkenen dank; op een mooie zomer!  


Meer informatie? www.startership.nl of lees hier het succesverhaal van Harmen Hulzebos!