Talent & Career Center

Direct contact? (050) 3111589

ONZE WEP WINKEL IS OPEN!

13-11-2013

De afgelopen jaren hebben veel T&CC klanten een werkervaringsplaats (WEP) of baan gevonden. We zijn trots op de resultaten! Ons netwerk onder bedrijven en organisaties is enorm gegroeid. Hierdoor krijgen we steeds vaker werkervaringsplaatsen en vacatures toegestuurd. Resultaat; de WEP Winkel!

WHAT'S IN IT FOR YOU?

Solliciteren is een vak apart. Zeker nu de arbeidsmarkt zo krap is moet je keihard werken om er tussen te komen. Onderscheidend zijn. En dan nog, kom je er niet makkelijk tussen. Omdat je nog weinig of geen werkervaring hebt, omdat je een gat in je CV hebt, eenzijdige ervaring hebt, een “zekere” leeftijd hebt, etc. Frustrerend, want je staat klaar om je talent in te zetten toch?! 

Met een werkervaringsplaats (of werkhervattingsplaats als je je ervaring wilt “refreshen”) kan je voor een overzichtelijke periode van 6 tot maximaal 12 maanden (in principe onbetaald) werkervaring opdoen op je eigen werk- en denkniveau. Daardoor krijg je weer een sterke uitgangspositie en wordt je weer een aantrekkelijke kandidaat in de strijd voor een betaalde baan! Een WEP vul je in bij een organisatie die past bij jouw ambitie, waarden en kwaliteiten.

Het T&CC treedt voor je op als bemiddelend instituut, om de WEP formeel mogelijk te maken. Daarnaast bieden we door een uitgekiende combinatie van training, coaching en intervisie de inhoudelijke begeleiding die je nodig hebt om je WEP tot een succes te maken. Want ons gezamenlijke doel is natuurlijk betaald werk!

Volg je al een traject bij ons, dan kun je voor meer informatie over de WEP terecht bij je coach.

Volg je nog geen traject bij ons? Informeer naar de mogelijkheden: 050-3111589 of mail laurien@talentcareercenter.nl. Of stap direct onze winkel binnen via www.talentcareercenter.nl (roze button op onze homepage).

DUS...WERK IN DE WINKEL, WELKOM IN DE WINKEL!