Talent & Career Center

Kennismaken met jong talent via een werkervaringsplaats (WEP)

04-02-2015

Noord Nederland barst van het talent dat staat te popelen om hun carrière te (her)starten. Uw bedrijf kan hiervan profiteren! Creëer een win-win situatie; vul een project binnen uw organisatie in of los een vraagstuk op door een talent een werkervaringsplek of werkhervattingsplek aan te bieden.

Talent benutten

U bent op dit moment misschien voorzichtig met het aantrekken van nieuw personeel. Toch zijn er binnen uw organisatie processen, projecten of andere zaken die gerichte aandacht kunnen gebruiken. U wilt bijvoorbeeld een marktonderzoek doen, een deel van uw bedrijfsvoering verbeteren, een financiële analyse doen of eens een frisse blik laten werpen op uw communicatie-uitingen. Deze werkzaamheden vragen om meer ‘bagage’ dan een stagiaire veelal heeft.

Maak kennis met hoger opgeleid talent

Goed nieuws! U kunt via het Talent & Career Center hoger opgeleid talent met verschillende specialisaties inzetten om uw organisatie te ondersteunen. Door een werkervaringsplek of werkhervattingsplek aan te bieden, kunt u een beroep doen op de kennis en capaciteiten van gemotiveerde en goed opgeleide mensen.

Een win-win situatie: u creëert kansen voor de toekomst van uw bedrijf en geeft bovendien de hoger opgeleide de kans om een plek te vinden op de arbeidsmarkt!

Meer weten?
Meer informatie over het aanbieden van een werkervaringsplaats leest u hier.
Direct contact opnemen kan ook: mail of bel Sanne Oosterwijk via 050 3111589.