Talent & Career Center

Direct contact? (050) 3111589

De informatiebrochure TRN 2014 is binnen!

31-10-2013

Talent & Career Center is alweer druk met de voorbereidingen van de volgende editie van Talent Recruiting Noord op 19 maart 2014 in de Der Aa-kerk in Groningen. De informatiebrochure voor bedrijven is nu gereed! Voor meer informatie over hét career event van het Noorden vraagt u het informatiepakket aan via onze website talentrecruitingnoord.nl. Het thema voor 2014 is ‘Choice & Change’


Talent Recruiting Noord                                                 

Hoe zet je met de juiste mensen de beste koers uit in deze stormachtige arbeidsmarkt? Ontmoet hoger opgeleid talent en geef richting aan de toekomst van uw bedrijf tijdens hét career event van het Noorden!


Talent Recruiting Noord is het grootste noordelijke podium dat bruggen slaat tussen organisaties en hoger opgeleid talent. U presenteert zich aan ruim 1000 ambitieuze studenten en young professionals. De unieke combinatie van een online selectiesysteem, de beursvloer, 1-op-1 gesprekken, workshops en een inspirerend podiumprogramma biedt volop mogelijkheden voor mooie ontmoetingen. Het Talent & Career Center nodigt u van harte uit!