Talent & Career Center

Blog: Positieve bijdrage T&CC aan WerkWeek!

29-09-2014

De loopbaancafé's die het Talent & Career Center sinds medio 2014 organiseert, worden bij de gasten zeer positief gewaardeerd en in toenemende mate bezocht. Razende Reporter Marloes Daling schreef erover in haar blog. 

Positieve feedback op Loopbaancafé

Uit de door de bezoekers ingevulde evaulaties blijkt dat men de loopbaancafé's erg informatief en inspirerend vindt. Daarnaast geven bezoekers van het loopbaancafé in hun feedback regelmatig aan dat ze het plezierig vinden andere werkenden en werkzoekenden te ontmoeten. "Daardoor heb ik het gevoel er niet alleen voor te staan", meldde een werkzoekende bezoeker van het loopbaancafé. 

Werkgerelatateerde thema's

Het maandelijks terugkerend loopbaancafé van het Talent & Career Center heeft steeds een ander werk- en loopbaangerelateerd thema. Onderwerpen van de afgelopen café's waren ondermeer: Branding, Kiezen en Netwerken. Het komende café is er ruimte om alle beren op je loopbaanweg te temmen en je te laten inspireren met tips en ideeën. Zoals altijd behoort een CV check, net als een bezoekje met een coach aan de WEP Winkel tot de mogelijkheden. 

Blog

In het kader van de Nationale WerkWeek, een initiatief van SterkTeam, heeft razende reporter Marloes Daling een blog geschreven over haar bezoek aan het loopbaancafé. Ze sluit af met de woorden: "Praat met mensen, breid je netwerk uit en blijf gefocust. Weet wat je wilt en ga voor die droombaan." Als je nog niet op één van de linkjes had geklikt, lees de blog dan hier

Informatie

Heb je vragen over werk en wil je weten wat het Talent & Career Center hierin voor je kan betekenen? Bel gerust op 050-3111589 of stuur een mail met je vraag naar info@talentcareercenter.nl. Het Talent & Career Center is er voor alle hoger opgeleide werkenden en werkzoekenden van ± 20 - 65 jaar.